Voor organisaties

Onze kennis is ook toepasbaar buiten het onderwijs. Regelmatig is Mingmingle actief bij organisaties voor bijvoorbeeld technische ondersteuning, inspiratiesessies rondom programmeren of diepgaande lezingen over de toepassingen en het gebruik van programmeren.

lezing organisatie programmeren innovatie

Programmeren binnen uw organisatie

Mindmingle biedt diensten aan organisaties die op zoek zijn naar innovatie op het gebied van programmeren. Door onze achtergrond in Kunstmatige Intelligentie en Onderwijskunde is Mindmingle een geschikte partner bij het uitvoeren, ontwikkelen en begeleiden van workshops en projecten. Word uitgedaagd tijdens een workshop over onderwerpen als robotica, 3D-printen, ‘design thinking’ en little-bits. Natuurlijk zijn wij ook beschikbaar voor lezingen over deze vakgebieden.

Voor eerdere klanten hebben wij onder andere de volgende diensten verzorgd:

SETUP Utrecht - Kunnen Wij Het Maken?!

Augustus 2016 - heden

SETUP heeft behoefte aan technische ondersteuning bij het ontwikkelen van een serie workshops over het Internet-Of-Things. Mindmingle adviseert SETUP bij zowel het technische als didactische gedeelte.

Stichting SETUP
Technische ondersteuning setup

Het Nieuwe Instituut Rotterdam - Tuin van de Machines

Workshop programmeren hetnieuweinstituut

Mei 2015

Met deze druk bezochte open inloop workshop bij Het Nieuwe Instituut zocht Mindmingle de koppeling op met de expositie “Tuin van de Machines” door kinderen zelf een machine te laten ontwerpen en vervolgens een robot te programmeren.

Het Nieuwe Instituut

Onderwijsdagen Rotterdam - Lezing

November 2015

Op de onderwijsdagen verzorgde Mindmingle een lezing over het gebruik van programmeren als lesmethode. Een inspirerende sessie met een combinatie tussen theoretische achtergrond en praktijkvoorbeelden.

De onderwijsdagen
Lezing onderwijsdagen programmeren

Scratchmatch Finale Utrecht - Jury

Jureren Scratch programmeren

April 2016

Mindmingle ondersteunt de nationale Scratch programmeerwedstrijd Scratchmatch en was tijdens de regio- en landelijke finales aanwezig als jury. De projecten werden zorgvuldig bekeken en beoordeeld.

Scratch Match

First Lego League Amersfoort - Workshop

November 2016

Tijdens de regionale finales van de First Lego League verzorgde Mindmingle een workshop voor de broertjes en zusjes van de Lego League deelnemers. Na een korte introductie over programmeren hebben deze kinderen een eigen project gemaakt dat aansloot bij de thematiek van de challenge.

First Lego League
First Lego League programmeren workshop

Ook een inspirerende workshop/lezing op uw event? Of bent u op zoek naar begeleiding om uw project tot een succes te brengen?